מחיקת חשבון DogsLife

אפשר למחוק את החשבון ואת כל הנתונים בכל עת.

באפליקציה

מקישים על התמונה של הכלב כדי לפתוח את ההגדרות, ואז עוברים אל חשבון ← מחיקת החשבון שלי.

בלי האפליקציה

שולחים לנו אימייל אל hello@dogslifeapp.com מכתובת האימייל שמשמשת אתכם ב-DogsLife, עם הנושא "Delete my account". אנחנו מוחקים את החשבון תוך 30 יום ומאשרים באימייל.

hello@dogslifeapp.com

מה נמחק

החשבון, כל כלב בבעלותכם עם כל הרשומות והתמונות שלו, והגישה של השותפים שלכם לכלבים האלה. כלבים ששותפו איתכם נשארים אצל הבעלים שלהם. רישומי רכישה הנדרשים לפי חוק או על ידי Google Play או Apple עשויים להישמר כל עוד החוק מחייב. בטלו מינוי DogsLife Plus פעיל ב-Google Play ← מינויים או בחשבון Apple ← מינויים, כי מחיקת החשבון לא מבטלת אותו.