DogsLife hesabınızı silin
Hesabınızı ve tüm verilerinizi istediğiniz zaman silebilirsiniz.
Uygulamada
Ayarlar'ı açmak için köpeğinizin fotoğrafına dokunun, ardından Hesap → Hesabımı sil'e gidin.
Uygulama olmadan
DogsLife'ta kullandığınız e-posta adresinden hello@dogslifeapp.com adresine "Delete my account" konulu bir e-posta gönderin. Hesabınızı 30 gün içinde siler ve e-postayla onaylarız.
Neler silinir
Hesabınız, sahibi olduğunuz her köpek ve tüm kayıtları ile fotoğrafları ve partnerlerinizin bu köpeklere erişimi. Sizinle paylaşılan köpekler sahiplerinde kalır. Yasaların ya da Google Play veya Apple'ın gerektirdiği satın alma kayıtları yasal olarak gerektiği sürece saklanabilir. Etkin bir DogsLife Plus aboneliğini Google Play → Abonelikler'den veya Apple Hesabı → Abonelikler'den iptal edin; hesabı silmek aboneliği iptal etmez.